Ons Team

Lex te Riele

Lex heeft mede de onderneming JobBootcamp opgericht, omdat dit de baan is die volledig bij hem past. Lex is een eigenzinnige, enthousiaste en zeer ervaren trainer en coach. Vanuit zijn achtergrond als recruiter, HR expert en trainer heeft hij veel kennis opgebouwd naast zijn breed netwerk. Voor mensen die iets willen maken van hun carrière staat Lex klaar.

Bekijk LinkedIn profiel

Sophie Kroes

Bij Sophie kun je met al je vragen terecht. Open- en eerlijkheid is waar ze voor staat. Een trainer die vol enthousiasme altijd nieuwsgierig is naar wie jij bent. Ze daagt je uit en helpt je verder. Met haar scherpe blik probeert ze iedereen die wil ontwikkelen bewust te maken en inzicht te geven in eigen potentie, wensen en motivatie.

Bekijk LinkedIn profiel

Danique van Laarhoven

Danique is een ervaren trainer binnen JobBootcamp en ze heeft als haar specialisatie sollicitatie- en communicatievaardigheden. Als afgestudeerd sociaal psycholoog heeft Danique als geen ander kennis van wat gedrag en houding met mensen doen. Zowel van de zender als van de ontvanger. Leer Danique kennen in haar passie en zij leert jou nog meer.

Bekijk LinkedIn profiel

Rowan de kort

Rowan is een trainer die humor graag centraal stelt in zijn trainingen en aan alles een eigen draai geeft. Met zijn ervaring in online content creatie en sales kan hij je tot in de puntjes uitleggen waarom, en vooral hoe je onderscheidend moet zijn. Je eigen creativiteit is een key factor in zijn trainingen. Vanuit jouw wensen en ideeën stippelt hij een een plan uit.

Bekijk LinkedIn profiel

Brent Biesheuvel

Brent is een vernieuwende en ambitieuze trainer. Niet het ‘Hoe’ maar het ‘Waarom’. Samen staan we sterker zijn woorden die hem kenmerken. Als trainer timmert hij graag samen met jou aan de weg. Kansen aangrijpen en plannen concreet maken is waar hij voor staat.

Bekijk LinkedIn profiel

Tom Rademakers

Tom is enthousiast trainer, recruiter en consultant - en daarnaast een echte levensgenieter! Niet het 'wat', maar het 'waarom' heeft hem altijd enorm geïntrigeerd. Daarom blijft hij vragen, uitdagen en spiegelen om vanuit nieuwe inzichten personen, teams en organisaties te laten groeien. Uiteraard staan werkplezier en ontwikkeling hier altijd centraal!

Bekijk LinkedIn profiel